Nieuw: de zonnepanelentoren (Solar Tower)

De bedrijven Sharp en HKW Solar-Energiesystemen introduceren gezamenlijk de zonnepanelentoren. Het systeem is acht meter hoog en is een goed alternatief voor mensen met weinig ruimte op de daken. De zonnepanelentoren heeft de prachtige naam: Solar Tower.

De Solar Tower is acht meter hoog en is geschikt voor huiseigenaren en bedrijven met weinig ruimte. Het is daarmee een goed alternatief voor zonnepanelen. Naast de achtmetervariant is er ook een zesmetervariant. Deze heeft twaalf modules, terwijl de achtmetervariant twaalf modules heeft. Volgens de bedrijven neemt het apparaat weinig ruimte in beslag, maar kan het wel flink wat zonne-energie verzamelen.

Solar Tower als oplaadpunt

Het is niet alleen geschikt voor huishoudens en bedrijven, maar ook als oplaadpunt. Zo kan het onder meer elektrische fietsen en elektrische auto’s opladen. Op die manier is de laadpaal overbodig geworden. Het is dus een multifunctioneel apparaat van de twee bedrijven.

Tip: wilt u ook overstappen naar een duurzaam alternatief? Start dan met energie vergelijken en bespaar ook op uw energierekening. Door jaarlijks over te stappen kunt u profiteren van welkomstaanbiedingen en –kortingen.

Plaats een reactie