Essent neemt cvtotaal.nl over

Essent neemt cvtotaal.nl over

Essent heeft cvtotaal.nl overgenomen. Het platform verkoopt via hun webshop cv-installaties, zonneboilers en zonnepanelen en levert door heel Nederland.

De energieleverancier wil zich steeds meer richten op slimme producten om zodoende energie te besparen. Deze overname past dan ook goed in het straatje van het bedrijf. Naar eigen zeggen wil de energieleverancier de grootste leverancier worden in Nederland en België op dit gebied.

Reactie directeur Energie+ bij Essent

Sander Leenders, directeur Energie+ bij de energieleverancier, laat weten dat hij blij is met de overname. Hij zegt dat een goede stap is om het aanbod van cvtotaal.nl te koppelen aan de huidige dienstverlening. Op die manier kan het bedrijf Nederland duurzamer maken. Daarnaast verbetert men haar marktaandeel in de randstad.

Tip: wilt u ook overstappen naar een duurzame energieleverancier? Start dan direct met energie vergelijken en stap over naar de goedkoopste aanbieder.

Cvtotaal.nl

Cvtotaal.nl levert cv-ketels, radiatoren en duurzame installaties. U kunt hierbij denken aan zonneboilers, zonnepanelen en warmteboilers. Het bedrijf levert nationaal en werd in de jaren ’70 opgericht als eenmanszaak in het Friese Ferwert. Inmiddels is het uitgegroeid tot een groot bedrijf. Cvtotaal.nl blijft wel werken onder haar eigen naam.

Naast cvtotaal.nl bezit Essent ook Volta Solar, Volta Limburg, Geas Energiewacht, Energiewacht, Energiewacht Groep, Kemkens, Nederland Isoleert en Isoprofs.

Plaats een reactie